Politika zbiranja, hrambe in varovanja osebnih podatkov

1. Podatki podjetja – upravljavca osebnih podatkov

Podjetje: Zavod MARU, narava človek podjetje
Naslov: Kropa 95, 4245 Kropa
Elektronski naslov: hello@marucoaching.com
Spletna stran: marucoaching.com
Davčna številka: 51356082
Zakonit zastopnik: Jože Mislej

2. Pridobivanje/zbiranje osebnih podatkov

Vaše osebne podatke (ime, priimek in e-naslov) nam z vašo privolitvijo posredujete s prijavo na e-novice (v nadaljevanju MARU novice) preko prijavnega obrazca na spletni strani marucoaching.com ali na delavnicah. 

3.  Uporaba, obseg in namen hranjenja

Osebne podatke hranimo z namenom, da z vami delimo poglede o temah povezane z naravo, človekom in podjetjem ter vam predstavljamo aktualne novice povezane z našim delovanjem. V skladu s tem jih pošiljamo največ 2-krat mesečno na zbrane elektronske naslove pošiljamo.Vse osebne podatke, navedene zgoraj, skrbno hranimo in ščitimo v skladu z Evropsko Uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in ZVOP-1. Zbranih osebnih podatkov v nobenem primeru ne posredujemo tretjim osebam in organizacijam.

4.  Obdobje hrambe

Osebne podatke posameznika v podjetju MARU hranimo dokler obstaja namen zbiranja in hrambe podatkov, omenjen v 3. točki tega besedila, oziroma do delnega ali popolnega preklica privolitve za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu privolitve posameznika se njegove osebne podatke nemudoma trajno izbriše.

5.  Pravice posameznika

Vsak posameznik, katerega osebne podatke hranimo, lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva vpogled, popravek, popoln ali delni izbris, omejitve obdelave, ugovor obdelavi, prenosljivost obdelave in prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic privolitve za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolite izvajala do njegovega preklica. Vse omenjene zahteve, ki se nanašajo na vpogled ali spremembo v hrambi in obdelovanje osebnih podatkov naslovite na hello@marucoaching.com. Posameznik se lahko od MARU novic preprosto odjavi s klikom na povezavo Odjava, ki se nahaja v nogi vsakokratnega sporočila. Na omenjeni elektronski naslov lahko naslovite tudi vsa vprašanja in komentarje v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov podjetja MARU.